0
BERITA BAIK!
Peluang untuk menyertai perniagaan Uniaga Aviary sebagai PENAJA kini dibuka kepada umum.


Sebagai Penaja, anda beroleh peluang untuk memiliki spesis unggas-unggas idaman secara simbolik tanpa perlu membeli, menjaga dan memelihara unggas-unggas berkenaan. Secara zahirnya, unggas-unggas yang ditaja akan ditempatkan dipremis UA dan diuruskan oleh pihak UA sepenuhnya. Anda juga tidak perlu menanggung risiko kehilangan atau kematian unggas-unggas berkenaan.

Apa yang anda dapat sebagai Penaja?

Anda berpeluang untuk meraih pulangan lumayan sehingga 200% daripada jumlah tajaan yang dihulurkan disamping pendapatan tambahan yang lain. Amaun tajaan adalah mengikut keupayaan kewangan anda masing-masing.

Selain daripada itu, anda juga berpeluang untuk memperoleh diskaun sehingga 50% bagi setiap pembelian spesis unggas yang dijual oleh pihak UA disamping pelbagai lagi faedah-faedah yang menarik.

Ianya...
BUKAN SKIM CEPAT KAYA!
BUKAN SKIM PYRAMID/MLM!
BUKAN SKIM PELABURAN INTERNET!
BUKAN SKIM AFFILIATE
BUKAN SKIM PAWAH!
BUKAN SKIM HAPRAK DAN YG NTAH APA2 TAH LG!


IANYA ADALAH PERNIAGAAN YANG BERLANDASKAN PRODUK SEBENAR, TELUS DAN DIJAMIN HALAL.

Anda...
TIDAK PERLU MEMILIKI ASET/PREMIS!
TIDAK PERLU MENJUAL!
TIDAK PERLU MEMBUAT PROMOSI!
TIDAK PERLU MENCARI DOWNLINE!
TIDAK PERLU MENJAJA CERITA!
TIDAK PERLU MEMBUAT SEBARANG KERJA!
TIDAK PERLU MEMBUANG MASA!


Dan semestinya TIDAK PERLU MERASA SANGSI kerana ianya telus dan mudah difahami disamping perniagaan yang dijalankan oleh pihak UA telah pun bertapak semenjak tahun 2012 lagi.

IANYA SESUAI UNTUK SESIAPA SAHAJA YANG BERMINAT SAMADA ANDA SEORANG PEKERJA, PENIAGA, PELAJAR, SURIRUMAH ATAU PENGANGGUR. YANG PENTING ANDA INGIN MENCARI PENDAPATAN TAMBAHAN TANPA PERLU MELAKUKAN SEBARANG KERJA YANG MUNGKIN BOLEH MENGGANGGU TUGAS-TUGAS SEHARIAN ANDA. SEKIRANYA ANDA ADALAH SEORANG PECINTA HAIWAN HIASAN, MAKA PENYERTAAN ANDA ADALAH AMAT-AMAT DIALUKAN.

Dan yang penting sekali...
JAMINAN WANG AKAN DIKEMBALIKAN SEKIRANYA ANDA TIDAK MEMPEROLEH SEBARANG MANFAAT ATAU FAEDAH LAIN DALAM TEMPOH YANG TELAH DITETAPKAN!

Jadi ianya...
HAMPIR TIADA RISIKO DENGAN PULANGAN YANG JAUH LEBIH BAIK DARIPADA SIMPANAN DIBANK, UNIT TRUST ATAU SKIM CEPAT KAYA YANG MERAPU-RAPU!

PENYERTAAN ADALAH TERHAD.

Bertindak sekarang dan menangi hadiah percuma berupa pakej pelancungan ke destinasi-destinasi menarik didalam dan diluar negara bersama yang tersayang.

Untuk maklumat lanjut berkenaan program penajaan ini, sila klik link dibawah.
(Nota: Katakunci diperlukan untuk melihat kandungan mukasurat tersebut yangmana mengandungi penerangan lengkap beserta terma & syarat-syaratnya sekali. Katakunci boleh diperolehi melalui talian yang tertera.)

Hubungi segera!
Call/Whatsapp: +60122884211 Wady
(Tip: Pengguna telefon mudah alih boleh klik no. fon untuk Whatsapp segera tanpa perlu menyimpan nombor.)

Setelah memperoleh katakunci, anda boleh klik link berikut.

Link: UNI SPONSORSHIP PROGRAM.

Anda juga boleh memuat turun fail PDF program berkenaan.


*Tertakluk kepada terma & syarat.

0 comments:

Post a Comment